HeadOnEast festival privlači sve veću publiku

Dragi ljubitelju Slavonije i Baranje,

Jesi li spreman za nezaboravan vikend ispunjen hedonizmom, okusima, glazbom i svjetlosnim čarolijama? HeadOnEast festival se vraća u Osijek, u prekrasno obnovljenu Tvrđu, od 6. do 8. listopada, i ovo je poziv samo za tebe!

Ovaj festival donosi najbolje što Slavonija i Baranja imaju ponuditi. Svi mi koji volimo ovu regiju znamo koliko je posebna, ali sada je vrijeme da i ti to otkriješ. Vino.grad i Beercuz, InDaSofa za sofisticirane hedoniste, Dernek s hranom pripremljenom na vatri, Dvorište Baranja, Art livada, Sajam vinila, Osječki glazboplov i mnoge druge aktivnosti čekaju na tebe.

Ove godine posebno se fokusiramo na zelenu i održivu temu, stvarajući nevjerojatne interaktivne elemente i scenografiju s umjetnicima s Akademije za umjetnost i kulturu. Tu je i program ocjenjivanja piva te nagrade za najbolje.

HeadOnEast festival je prilika da doživiš Slavoniju i Baranju na poseban način, da okusiš njihovu kulturu, tradiciju i gastronomiju. Ne propusti priliku biti dijelom ovog nevjerojatnog iskustva.

Iz godine u godinu, HeadOnEast festival raste i privlači sve veći broj posjetitelja svojom jedinstvenom kombinacijom kulture, gastronomije i zabave. Svojom bogatom ponudom programa i prepoznatljivom atmosferom, festival je postao nezaobilazno odredište za ljubitelje Slavonije i Baranje te one željne autentičnog hedonizma.

Rezerviraj svoj vikend odmah i pridruži nam se na HeadOnEastu 2023. Neka Tvrđa postane mjesto tvojih najljepših uspomena!

Vidimo se na festivalu!

Trodnevni festival hedonizma koji na jednom mjestu
svijetu nudi najbolje od Slavonije i Baranje.